RADIOFRECVENȚĂ + VACCUM + INFRAROȘU + ROLE MASAJ ȘI CAVITAȚIE


5 TEHNOLOGII COMBINATE PENTRU A AVEA REZULTATE SPECTACULOASE ÎN
TRATAMENTUL ANTICELULITIC, DE REMODELARE A ASPECTULUI PIELII ȘI
PENTRU SCĂDEREA ÎN CENTIMETRII

Tratamentul se poate efectua atât corporal cât și facial ( capăt special entru zona feței)

Tehnologia combină lumina infraroșie, energia bi-polară cu frecvență radio și vaccumul, care provoacă încălzirea profundă a celulelor adipoase, a țesutului conjunctiv înconjurător și a fibrelor de colagen dermice subiacente. Acest tip de încălzire și vaccumul eficient stimulează dezvoltarea de colagen și lanturi noi de elastină mai bune, ceea ce duce la reducerea localizată a laxității pielii, a volumului corpului și la o îmbunătățire generală a structurii și texturii pielii.
Scopul tratamentului: conturarea corpului; Îndepărtarea celulitei; Slăbirea corpului; Reducerea circumferinței; fermitatea pielii; Ridicarea feței (lifting); Îndepărtarea ridurilor; Textura și tonusul pielii.

Beneficiile tratamentului

  • tratează celulita, nodulii de celulită
  • îmbunătățește aspectul pielii
  • oxigenează țesutul și detoxifică organismul
  • remodelează corpul
  • tonifiază pielea
  • stimulează circulația sanguină
  • tratează zonele dureroase, contracțiile musculare și hematoamele tratratament non-invaziv
  • oferă rezultate vizibile chiar după primele ședințe
  • tratament ne dureros
  • îndepărtează permanent celulele de grăsime asupra cărora s-a acționat tonifică țesuturile

Radiocrecvența
Tehnologia are la bază producerea undelor electromagnetice care penetrează toate cele trei straturi ale pielii, producand în zona tratată un camp electromagnetic ce transformă energia în caldură de până la 60-65 grade C în interiorul țesutului.
Energia/ căldura duce la întinderea și
stimularea fibrelor de colagen existente.
Se stimulează secreția fibroblastelor de noi fibre de colagen și elastină obținându-se o întinerire vizibila a pielii, efect de tonifiere și reducere a ridării cutanate.

Vacum

Tratamentul anticelulitic cu vacuum deja este unul clasic si traditional in intreaga lume fiind unul dintre tratamentele anticelulitice cele mai solicitatesiprintrecelemaieficiente remediianticelulitice.

Infraroşu

Căldura degajată de infraroșii dilată vasele de sânge,  crește ritmul cardiac și implicit generează un mai mare flux de sange,  îmbunătățește circulația sanguină și  limfatică și îmbunătățește elasticitatea țesuturilor.

Oferă un efect de  relaxare, de îndepărtare a stresului și anxietății. Prin starea de bine,  de confort, pe care o creează are un rol de echilibrare a funcțiilor cerebrale, contribuind  astfel la reglarea proceselor nervoase la persoanele solicitate psihic. Exercită un puternic efect tonifiant  asuprea sistemului nervos. Buna dispoziție pe care o creează  influențează în mod favorabil psihicul uman.

Cavitaţie

Cavitația (liposuctia virtuală) reprezintă o alternativă nechirurgicală de remodelare corporală a liposucției tradiționale, prin care se pot elimina grăsimile localizate.
Este realizat în țesutul adipos, cu ajutorul undelor de ultrasunete de joasă frecvență (20 – 70 KHz). Aceste unde produc bule microscopice care desfac membranele adipocitelor, fară a afecta alte structuri adiacente

Efectul termic – undele de ultrasunete produc mișcări moleculare care sporesc energia cinetică a moleculelor, rezultând caldură. Atunci când temperatura o depășește pe cea normală, începe denaturarea proteinelor, rezultând pierderea funcțiilor celulare. Producerea fenomenului de cavitație – propagarea sunetului cu 40 KHz produce o depresiune ce are ca efect scăderea presiunii lichidului sub cea a gazului. Astfel, se produc
bule microscopice care, adunand energie, își măresc dimeniunea exercitând o suprapresiune asupra celulelor adipoase a căror membrane este
într-un final ruptă- efectul mecanic

CONTRAINDICAȚII

·         SARCINĂ/ALĂPTARE

·         BOLI EREDITARE

·         DEREGLĂRI ALE TENSIUNII ARTERIALE

·         DEFICIENȚE RENALE

·         COLESTEROL RIDICAT

·         CICATRICI SAU BOLI DE PIELE ÎN ZONA TRATATĂ

·         TRATAMENT CU ANTICUAGULANTE

·         DIABET

·         EPILEPSIE

·         STIMULATOR CARDIAC SAU ALTE DISPOZITIVE ELECTRONICE IMPLANTATE

·         SENSIBILITATE LA LUMINĂ

PREȚURI

Vrei o programare?