Nu ai timp de sport? Anumite grupe musculare se dezvolta greu?

Încearcă HI-EMT ProMax, rezultate fără efort! 30 minute – echivalentul a 5.5 ore de exercițiu intens pe o zonă.

HI-EMT ProMax (High-Intensity Electromagnetic Muscle Training) – este o tehnologie nouă care revoluționează tratamentele corporale destinate tonifierii musculaturii.

Aparatul îți va tonifia abdomenul, va realiza un lifting al feselor și îți va crește rata metabolică în 30 minute de tratament.

Stai întins iar aparatul lucrează pentru tine!

Energia electro-magnetică focalizată creează contracții musculare supramaximale astfel că mușchii răspund printr-o remodelare profundă a structurii interne, crearea de noi lanțuri de proteine și fibre musculare.

Impulsurile electromagnetice forțează mușchii să se contracte de aproximativ 20.000 de ori în doar 30 de minute – astfel, după o singură ședință de tratament, corpul poate dobandi cu până la 16% mai multă masă musculară și pierde cu până la 19% grăsime.

Tratamentul este non-invaziv și complet nedureros. Se pot tonifia zone mari sau mici ale corpului precum: fese, abdomen, gambe, brațe, coapse.

Poți alege să tonifiezi 1 sau 2 grupe musculare în același timp cu ajutorul celor patru aplicatori.

Această metodă este folosită și de către sportivii de performanță pentru antrenamentul musculaturii fară efort fizic.

CE SIMȚI ÎN TIMPUL TRATAMENTULUI?

O ședință de tratament cu HIEMT Pro Max se simte ca un antrenament intens, doar că în loc să muncești, stai întins și aștepți ca HIEMT Pro Max să facă toată munca mai bine decat o poți face tu. Este o senzație complet nedureroasă.

PENTRU CINE ESTE RECOMANDAT TRATAMENTUL HIEMT PRO MAX?

• persoane care au pierdut masa musculară datorită lipsei de mişcare sau nu au timp pentru antrenamente reuglate la sala de fitness
• persoanelor care își doresc creșterea densitășii musculare și a volumului
• femei a căror musculatură abdominală a fost afectată post naștere

CONTRAINDICAȚII

Persoane care prezintă următoarele: stimulator cardiac, femeile gravide sau care alăptează, infarct sau cu inimă mai slabă, implanturi în corp, boli cerebrovasculare (AVC), leziuni cerebrale sau intervenții chirurgicale anterioare pe creier, utilizează dispozitive medicale implantabile, perioada de menstruație.

 

PREȚURI

Vrei o programare?